Termékeink

Cooptech termékekA Cooptech Kft. szakmai hozzáértése és az évek során felhalmozott tapasztalat biztosítja, hogy megrendelőnk igényének megfelelő egyedi – ha úgy tetszik „személyre szabott” – berendezéseket tudjunk szállítani vevőink részére.

 

 A TERVEZÉST  követően saját műhelyünkben a legkülönfélébb a GYÓGYSZERIPARI és ÉLELMISZERIPARI  berendezéseket le tudjuk gyártani, legyen az egy egyszerű kis tároló tartály vagy éppen egy komplex vezérléssel ellátott nyomástartó berendezés. Műhelyünk kialakításakor ügyeltünk arra, hogy a lehető legtöbb feladatot alvállalkozók bevonása nélkül teljesíteni tudjuk, ezért saját forgácsoló műhelyt szereltünk fel az akár 6 tonnás tartályok és berendezések gyártására alkalmas összeszerelő csarnokunk és az orbitális hegesztés technológiával felszerelt előkészítő műhelyünk mellett. Műhelyünkben rozsdamentes alapanyagokat és műanyagokat egyaránt meg tudunk munkálni és jelentős raktárkészletünk lehetővé teszi egyedi megoldások gyors megvalósítását is.

 

A berendezések gyártását a tervezésben résztvevő mérnökök felügyelete illetve szakmai irányítása mellett végzik szakembereink. A rendszeres, gyártás közbeni minőség ellenőrzés természetes része a gyártási folyamatnak, sőt vevői igény szerint a berendezések ÁTFOGÓ TESZTELÉSÉRE  (FAT, IQ) is van lehetőség.
Cégünk rendelkezik a nyomástartó és a veszélyes anyagtároló berendezések gyártásához szükséges hatósági engedélyekkel.