Berendezésgyártás

Cooptech berendezés gyártásA Cooptech telephelyén jól felszerelt műhelyek állnak rendelkezésre nyomástartó edények, tároló tartályok, önálló berendezésegységek/szkidek CIP/SIP egységek gyártására és a gyártóművi próbák elvégzésére. Az ISO 9001:2008 szerint auditált Minőségirányítási Rendszerünk, a PED 97/23/EG és más minősítéseink alkalmassá tesznek bennünket nem csak az élelmiszeripari, hanem a legmagasabb gyógyszeripari minőségi követelményeknek megfelelő készülékek és nyomástartó edények gyártására. Mivel ezek tervezését is mi végezzük gyakorlott személyzetünk bármilyen módosítást azonnal el tud végezni a helyszínen.


Cooptech berendezés gyártás

 

 A műhely :

  •  430 m2 területű megmunkáló csarnok 5 t terhelhetőségű daruval
  • orbitális hegesztőgépek, AWI és fogyó elektródás hegesztő gépek
  • Szerszámgépek (eszterga, marógép, oszlopos fúrógép)
  • Csiszoló műhely elszívó rendszerrel
  • lemezvágó, lemez hajlító és hengerítő gépek

 

Ellenőrzött minőség

A gyártást a jóváhagyott minőségi terv (QP) alapján végezzük. A kiváló minőséget garantálja a szakszerűen megválasztott, a független szervezet által jóváhagyott hegesztési eljárásaink WPS, WPQRés minősített hegesztőink, illetve saját roncsolásmentes vizsgálati eljárásrendszerünk, a saját video endoszkópunk, a rendszeres felületi érdesség mérés és a napra készen vezetett hegesztési dokumentáció.

 

A cégünk által gyártott berendezések a legújabb SleekBot – Gépi látással támogatott, automata csiszolórobot használatával készülnek, ami egy rövidebb gyártási folyamat mellett képes a változatlanul magas min?ség biztosítására.

 


Az elkészült tartályok, önálló berendezésegységek/szkidek gyártóművi próbájához (FAT), ellenőrzéséhez (IQ,OQ) rendelkezünk minden műszaki feltétellel, eszközzel - tömegáram-, nyomás-, pH-, vezetőképesség-, hőmérsékletmérővel – amelyek megléte biztosítja a megrendelőnek a tervezett paraméterek és a minőségi követelmények maradéktalan betartását.