Élelmiszeripar

Cooptech élelmiszeriparA Cooptech tradicionális működési területe az élelmiszeripar. Sok éves tapasztalattal bírunk olyan élelmiszeripari technológiák tervezésében, szállításában, megvalósításában, mint a mustár, a ketchup, a majonéz előállítása, vagy a kókusz- és a pálmaolaj felhasználásával készülő termékek keverési és kezelési módjai. Cégünk különböző egyedi berendezései jól ismertek a hazai élelmiszeripari vállaltok körében.

 
Az üdítő és ásványvíz technológiák megvalósítása másik tradicionális működési területünk. Ebbe tartoznak a természetes ásványvizek és ivóvízkezelő rendszerek beleértve kúttechnológiák, a gyümölcs feldolgozási technológiák (sűrítés, érlelés), a gyümölcs és nem gyümölcsalapú üdítőital technológiák komplett megvalósítása.

 

Az alkoholos technológiákhoz szállítunk egyedi berendezéseket, rendszereket a lepárolt termékek, például bor és sör előállításához, kezeléséhez.

 
Takarmány és vitamin bekeverő üzemek megvalósításában illetve ezek berendezéseinek beszállításában való részvételünk lehetőséget nyújt működési területünk kiszélesítésére, hogy vevőink igényeit még átfogóbban kezelhessük és így a mai piaci kihívásoknak jobban megfeleljünk.